Abonnement opzeggen

please don’t go

 

 

Wat jammer dat je je abonnement wilt stopzetten! Ben je ontevreden over de koptelefoon of de service, of heb je verbeterpunten? Wij horen het graag! Wij zijn bereikbaar via mail of Whatsapp 06 36 44 46 58 . Wellicht kunnen wij een oplossing vinden.

Wil je toch echt annuleren? Retourneer dan de koptelefoon aan de hand van het retourformulier. Zodra de koptelefoon binnen is annuleren wij jouw abonnement. Dan zorgen wij ervoor dat de koptelefoon niet verloren gaat en bij iemand anders terechtkomt.

LET OP! In verband met het coronavirus werken wij vanuit huis, dit houdt in dat wij de geretourneerde koptelefoons niet dagelijks kunnen verwerken. Daarom vragen wij je de track and trace code/verzendbewijs direct te mailen naar julius@gerrardstreet.nl voor een juiste afhandeling. Bedankt voor je begrip! – Team Gerrard Street –

  Retourneren

  Volg de stappen nauwkeurig voor een juiste afwikkeling
  1. Zorg dat de koptelefoon compleet is inclusies de bijhorende kabels. Per missende kabel brengen wij 5,00 in rekening.

  2.Download het retourformulier door op deze link te klikken.
  Print het formulier uit en plak deze op de doos, indien je geen printer hebt kan je de gegevens ook op de doos schrijven.

  3.Verstuur het pakketje terug als brievenbuspakket.

  4. Maak een foto van het verzendbewijs.
  Als het pakketje niet bij ons aankomt en wij hebben geen verzendbewijs van jou ontvangen, betaal je het eigen risico. Wij kunnen dan namelijk niet controleren dat jij het pakketje hebt verstuurd.

Verder shoppen