Slide €1250 /maand PRINCE ruis hoor de
muziek,
niet de
Dankzij de krachtigste digital noise cancelling van dit moment nu 30 dagen gratis

Voor 15.30 besteld, morgen in huis!

✔︎ Betaal veilig via Ideal of creditcard

Gerrard Street krijgt een 9.0 op Trustpilot

THE DEAL

EEN ALL-IN ABONNEMENT OP S' WERELDS EERSTE CIRCULAIRE KOPTELEFOON

LIEFDE VOOR MUZIEK IS LIEFDE VOOR GOED GELUID
»
Hoezo luister je nog met schrale oordopjes? Wij hebben een fenomenale sound ontwikkeld! Diep en helder voor de echte muziekliefhebber.
ULTIEM GEMAK & MAANDELIJKS OPZEGBAAR
»
Bij ons betaal je alleen voor gebruik! Wil je stoppen? Geen enkel probleem, je kunt elke maand opzeggen, zonder rare fratsen. Of je switcht naar een ander beschikbaar model. Relax!
WIJ ZIJN ER VOOR JOU, AT YOUR SERVICE
»
De koptelefoon ontwikkelt zich met jou mee, switch naar een andere model wanneer jij dat wilt! Zorgeloos genieten zodat jij je kan focussen op belangrijkere zaken.
AL 1700+ KOPTELEFOONS GERED
»
Jaarlijks wordt er wereldwijd meer dan 15 miljoen kilo aan koptelefoons weggegooid. Ontzettend zonde! Door ons modulair ontwerp en circulaire aanpak hebben wij al veel koptelefoons van de schroot weten te redden. Gaat er een onderdeel kapot of is door slijtage toe aan vervanging? Geen probleem, swap het onderdeel gratis voor een nieuwe. Wij nemen de oude onderdelen terug voor reparatie, hergebruik of recycling.

★★★★★ Gerrard Street krijgt een 9.0 op Trustpilot

Hoe het werkt

De spotify van de headphones

BESTEL ONLINE EN ONTVANG MORGEN, THUIS ZIJN IS NIET NODIG

Bestel jouw Gerrard Street gemakkelijk in onze webshop. Voor 15:30 besteld, morgen in huis. Het is een brievenbus pakket dus je hoeft niet thuis te zijn voor de bezorging. Handig toch? In elkaar zetten is zo gepiept!

BESTEL NU

GEBRUIK ‘M ZOLANG JIJ WILT!

Ga erop uit en geniet waar dan ook van jouw fijnste muziek! Wil je toch stoppen? Dan lever je hem in en ben je er vanaf. Of je switcht na een tijdje naar onze draadloze variant. Dat is het gemak dat wij bieden!

I WANT THEM

Schade? Direct vervanging!

Producten waar je van houdt slijten vaak het hardst. Ongelukje gehad? Bestel direct een vervangende module en ontvang deze na 1 a 2 dagen door de brievenbus. Een retourenvelop voor de beschadigde module wordt bijgeleverd. Allemaal binnen het abonnement!

MELD SCHADE

Geen afval, geen zorgen

Onze hoofdtelefoon is volledig modulair; we gebruiken nergens lijm. Op deze manier kunnen we gemakkelijk de nog werkende onderdelen van jouw oude module hergebruiken om nieuwe hoofdtelefoons van te maken.

LEER MEER

FAQ

Veelgestelde vragen

  Hoe lang zit ik er aan vast?

  Bij ons zit je nergens aan vast. Een maandabonnement is elke maand opzegbaar, een jaarabonnement elk jaar. That’s it!

  Hoe zeg ik mijn abonnement weer op?

  Je kunt via de retour pagina een manier kiezen om jouw retourzending te regelen. Print het retourformulier uit en stuur de koptelefoon naar ons op. Zodra de koptelefoon binnen is annuleren wij jouw abonnement! Geen rare fratsen.

  Naar de retour pagina

  Is het mogelijk om over te stappen naar een ander model?

  Ja dat kan altijd! Via Mijn Account kun je je abonnement omzetten. We sturen je dan het nieuwe model en je kunt de oude kosteloos inleveren. En eventueel tegoed van je oude abonnement wordt uiteraard meegenomen!

  Naar Mijn Account

  Wat gebeurt er als mijn koptelefoon wordt gestolen?

  Mocht het voorkomen dat jouw Gerrard Street koptelefoon wordt gestolen, dan zorgen wij ervoor dat je snel een nieuwe krijgt! krijgt. We vragen je in dit geval eerst aangifte van diefstal te doen en ons te mailen op julius@gerrardstreet.nl. Daarnaast betaal je €40,- eigen risico als je een BIRD of DAY abonnement hebt en €60,- eigen risico met een BOSS abonnement. We doen dit niet om zuur te zijn of aan je te verdienen, maar we moeten onszelf enigszins beschermen tegen fraude.

  Wat gebeurt er als er iets stuk gaat?

  Schade? Geen nood! Laat ons via Mijn Account weten welk onderdeel kapot is gegaan. We sturen je binnen 1 a 2 dagen een vervangend onderdeel per post. Zonder extra kosten uiteraard! Bijgesloten vind je een retourenvelop waarmee je gratis het verouderde onderdeel kan terugsturen.

  Naar Mijn Account

  Wat gebeurt er met de oude/kapotte onderdelen?

  Als je je kapotte onderdeel terugstuurt kijken we altijd eerst of we zelf deze onderdelen nog kunnen hergebruiken of repareren. We hebben zelf de koptelefoons geproduceerd dus weten precies hoe alle onderdelen in elkaar zitten. Als het toch blijkt dat een onderdeel niet meer te repareren is bewaren we deze, we gooien nooit wat weg! Zodra we voldoende onderdelen hebben verzameld zullen we deze gaan recyclen.

  Meer over onze missie

  Ik heb een andere vraag

  Staat jouw vraag hier niet tussen? Check de volledige FAQ! Je kan ons altijd mailen (julius@gerrardstreet.nl), bellen/appen (0636444658), of met ons chatten op de website!

  Naar de volledige FAQ
Geen afval, geen zorgen

Een volledig modulaire koptelefoon


Wij zijn Gerrard Street, een bedrijf dat de wereld een stap verder wil helpen, door koptelefoons als een service aan te bieden. Waarom als een service? Zodat we onze klanten zorgeloos van een fantastische koptelefoon kunnen laten genieten. Zodat we koptelefoons kunnen ontwikkelen die minder snel kapot gaan en eenvoudig gerepareerd kunnen worden en zodat we kapotte koptelefoons weer terug kunnen halen en recyclen. Wij geloven dat dit de nieuwe manier is om producten te ontwikkelen. Een manier die voor iedereen beter is, maar vooral voor onze klant: De echte muziekliefhebber die altijd en overal van goed geluid wilt genieten!

AANMELDEN
Continue shopping