Jobs

 

Office Manager

We zoeken een office manager om ons team te komen versterken. Jij gaat voor tevreden klanten zorgen binnen een kleine startup. We zijn gevestigd in 42workspace, centrum Rotterdam op de Witte de With!

 

 

 

 

Our street

Gerrard Street ontwikkelt een koptelefoon-as-a-service. Hiermee bieden ze klanten zorgeloze toegang tot high-end audio. Deze koptelefoon koop je niet, je gebruikt hem voor een paar euro per maand. Inclusief gratis updates en reparaties! Bovendien worden verouderde onderdelen gerecycled.

Waarom als een service? Zodat we onze klanten zorgeloos van een fantastische koptelefoon kunnen laten genieten. Zodat we koptelefoons kunnen ontwikkelen die minder snel kapot gaan en eenvoudig gerepareerd kunnen worden en zodat we kapotte koptelefoons weer terug kunnen halen en recyclen. Wij geloven dat dit de nieuwe manier is om producten te ontwikkelen. Een manier die voor iedereen beter is, maar vooral voor onze klant: De echte muziekliefhebber die altijd en overal van goed geluid wil genieten!

Je komt in een jong en klein team te werken waardoor je snel veel verantwoordelijkheden zal krijgen. Onze doelgroep is jong (20-30). Het meeste contact is online, op een relaxte, losse toon, met “je” en “jij” en ruimte voor een geintje.

Wat verwachten we van je?

  • Beman al onze klant-kanalen (social media, website chat, info mails en telefoon) zodat klanten direct worden geholpen op een informele en frisse wijze.
  • Jij zorgt ervoor dat boze klanten ambassadeurs gaan worden van ons merk.
  • Update de FAQ en verzamel feedback om onze service te verbeteren.
  • Houd online onze klant-accounts bij, zodat wijzigingen goed worden gedocumenteerd.
  • Beheer de dagelijkse verzendingen.

Wat krijg je van ons ?

  • Een marktconform salaris.
  • Een kickass headphone.

Interesse?

Neem contact met ons op via jobs@https://gerrardstreet.nl/wp-content/uploads/2017/12/2020-Switch-1.pngreet.nl