Ons verhaal

Waarom onze headphones niet te koop zijn

We leven in een wegwerpcultuur. Elk jaar gooien we 50 miljoen ton aan elektronica weg. Vaak met maar kleine beschadigingen en vol met waardevolle, nog bruikbare materialen. Die worden nu voornamelijk verscheept naar ontwikkelingslanden waar ze worden verbrand. Wij zijn Gerrard Street gestart om te laten zien dat het anders kan.

Daarom hebben wij onze eigen koptelefoons ontwikkeld. We bieden ze aan ‘as a service’, wat betekent dat je ze niet kan kopen. Ze zijn volledig modulair en daarom dus simpel te repareren. Gaat er iets stuk? Dan hoef je ‘m niet meer weg te gooien maar vervangen wij gratis het onderdeel voor je. Wij hergebruiken en repareren de beschadigde onderdelen en maken daar uiteindelijk weer nieuwe koptelefoons van.

Dit geeft ons als bedrijf de prikkel om een zo goed mogelijk product te ontwikkelen met hoogwaardige componenten. En daardoor heb jij een altijd perfect werkende koptelefoon in huis waarvan nooit meer iets wordt weggegooid. Goede kwaliteit. Uitstekende service. Schonere wereld. Zo zouden alle apparaten ontworpen moeten zijn!

 

Bekijk onze headphones

Continue shopping