Your last headphones ever

Radical headphones with a revolutionary lifetime service 

Superb audio, unrivaled service

Een nieuw device moeten kopen, omdat iets kleins niet te repareren blijkt. Sucks right? Helemaal als je weet dat jouw oude beestje waarschijnlijk wordt verbrand. Samen kunnen we die industrie veranderen. Gerrard Street koptelefoons bieden een waanzinnig geluid in een revolutionair modulair design, met unlimited repairs forever. Omdat muziekliefhebbers en koptelefoon verdienen die hun hele leven meegaat.

Metropole Orkest

X

GERRARD STREET

FLEXIBEL ABONNEMENT OF LIEVER KOPEN? YOUR CHOICE.

Ga voor een volledig flexibel maandelijks abonnement, of koop hem eenmalig. Wat je ook kiest, je kunt hem altijd repareren. Altijd.

Koop
€ 269

Maandelijks abonnement
€ 17,50 /maand

Draadloos met Noise Cancelling

Koop
€ 169

Maandelijks abonnement
€ 12,50 /maand

Draadloos

DAY

koop
€ 119

Maandelijks abonnement
€ 9,99 /maand

Bedraad

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende koptelefoons?

Het diepste geluid dat je ooit hebt gehoord

Onze koptelefoons bieden een perfecte afspeelkwaliteit met een zorgvuldig getunede akoestische weergave die zorgt voor een ongekend diepe bas, een warm middengebied en helder hoog.

unlimited repairs forever

Hoe we dat kunnen doen? Simpel: onze koptelefoons zijn namelijk zo ontworpen dat wanneer er losse onderdelen stuk zijn, ze onafhankelijk van elkaar kunnen worden vervangen. En alles past door de brievenbus!

01

Bestel gratis een onderdeel vanuit jouw account

Ongelukje gehad? Of zijn je paddings versleten? Bestel gratis een vervangend onderdeel. Heb je Free Repairs bij jouw koptelefoon, of een abonnement? Dan zijn alle reparaties altijd gratis. Ook de verzending.

02

De volgende dag ligt het nieuwe onderdeel op de mat

Je ontvangt een envelop met het vervangende onderdeel. Dit kan door de brievenbus!

03

Vervang het beschadigde onderdeel met het nieuwe

Demonteer de beschadigde module en zet vervolgens het vervangende onderdeel op zijn plaats.

04

Stuur jouw oude onderdeel op met de retourenvelop

In de geleverde envelop vind je een retourenvelop. Hiermee kun je het oude onderdeel gratis terugsturen.

05

Wij gebruiken jouw part voor nieuwe koptelefoons

We kijken of we jouw oude onderdeel nog kunnen repareren of hergebruiken. Lukt dat niet? Dan zorgen we dat het onderdeel gerecycled wordt.

FAQ

Yes, de koptelefoon kan getest worden in de 30dagen proef die je krijgt bij aanschaf. Bij een maand abonnement kan je de 1e maand gebruiken als testmaand. Bij ons zit je namelijk niet vast aan een contract. Bevalt ‘ie? Dan kan je het abonnement gewoon door laten lopen. 

Toch eerst even luisteren? Check onze  voor de dichtstbijzijnde locatie.

Houd je van flexibiliteit? Dan neem je een maandabonnement. Zo heb je de vrijheid om maandelijks te kiezen wat je wilt, en voor hoe lang je wilt. Je betaalt gedurende het gebruik van de koptelefoon voor de service, bij opzegging lever je de koptelefoons weer bij ons in. Zo kunnen wij onze missie voortzetten door de onderdelen te fixen en hergebruiken.

Of je koopt hem met de Free Repairs Forever, zo worden jouw hele leven onderdelen gratis gefixt! Waar je ook voor kiest, we got your back.

Je kunt onze koptelefoons ook kopen zonder Free Repairs. Al onze onderdelen zijn zijn los te bestellen vanuit jouw account. Deze zijn gratis wanneer je Free Repairs hebt, of een abonnement op de koptelefoon. Help je hulp nodig om te kiezen? Stel jouw vraag in de chat!

Yes, we kunnen hem altijd fixen. Onze koptelefoons zijn namelijk modulair ontworpen en alle onderdelen zijn afzonderlijk te vervangen. We vragen je wel om de kapotte onderdelen weer terug te sturen :)

Om te beginnen; onze koptelefoons zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Gaat er toch iets stuk dan hoeven we dus niet de hele koptelefoon te vervangen, maar alléén het kapotte onderdeel. Hij kan namelijk gemakkelijk uit elkaar. Bovendien kunnen wij veel oude onderdelen weer oplappen om ze opnieuw te gebruiken!

Vind je het lastig om te kiezen en wil je alle functies op een rijtje hebben?  

Yes dat kan zeker, maar alleen wanneer je een koptelefoon hebt in de vorm van een maandelijks abonnement. Login via Mijn Account, kies jouw nieuwe model en wij regelen de rest!

Het is altijd even uitzoeken wat er precies stuk is aan je koptelefoon, maar deze simpele fixes werken misschien voor je:

 • - Probeer hem aan en uit te doen (ja, echt)
 • - Verwissel je klankkasten aan je hoofdkussen
 • - Zorg dat de kabeltjes er goed in zitten (goed inklikken)
 • - Lukt het laden ook niet met een ander kabeltje?
 •  

Niemand verwacht van jou dat je een koptelefoon expert bent! Dus twijfel je toch en wil je het zeker weten, neem dan contact met ons op via de chat, app of mail.

Niet happy met je aankoop en wil je de koptelefoon binnen 30 dagen terugsturen? Zo doe je dat:

 1. Zorg dat de koptelefoon compleet is, inclusief alle kabels.
 2. Laat jouw gegevens achter op, of in de doos: naam, bestelnummer en verzenddatum.
 3. Verzend het pakket naar:
  Gerrard Street BV
  Sitecom - 3e verdieping
  Blaak 6, 3011TA Rotterdam
  Verzend het pakket als brievenbuspakket, dat scheelt je kosten :) 
 4. Maak een foto of screenshot van het verzendbewijs en stuur dit via Whatsapp of 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Je kan ons altijd mailen, bellen/appen (0636444658), of met ons chatten op de website! email us, call us or send a WhatsApp message (+31636444658), or chat with us on our website.