switchen

Hoe switch je jouw abonnement?

Wij bieden een service, geen product. En dat betekent onder andere dat je kunt switchen van model! Hoe? Vanuit Mijn Account kun je de switch bevestigen. Let op: pas na het invullen van persoonsgegevens in de checkout wordt de korting toegepast en krijg je je recht op gratis verzending. En eventueel tegoed van de crowdfunding kun altijd checken via Mijn Krediet.

Login op mijn account

Ga naar gerrardstreet.nl en klik op Mijn Account (op mobiel in het menu linksboven). Vervolgens log je in met je loginnaam en wachtwoord. Weet je deze niet meer, klik dan wachtwoord vergeten.

Bekijk je abonnement en kies Switchen

Nadat je bent ingelogd, klik je in het Mijn Account overzicht op jouw actieve abonnement. Klik op SWITCHEN onderaan de pagina. Zie je deze knop niet? Laat het ons weten!

Kies jouw nieuwe model en abonnement

Je krijgt een overzicht te zien met beschikbare modellen. Klik op BOSS om verder te gaan. Kies hierna het type abonnement; maandelijks of jaarlijks. LET OP: Je ziet hier de prijzen zonder korting.

Controleer je adresgegevens en bestel!

Je ziet nu de winkelmand met daarin de BOSS (zonder korting). Nadat alle gegevens zijn ingevuld worden eventuele kortingen vanwege deelname aan onze crowdfunding toegepast. Jouw volgende betaaldatum wordt herberekend aan de hand van het bedrag dat je voor deze maand al hebt betaald. Heb je jouw gegevens gecontroleerd? Dan kun je bestellen!

Voor vragen betreft de switch kan je altijd terecht op onze speciale FAQ-SWITCH page. Voor overige vragen, of lukt het niet om je abonnement te switchen, neem dan contact op met
info@gerrardstreet.nl

Verder shoppen